Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Sidst opdateret: 27. marts 2021

1. INDLEDNING

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger giver dig oplysninger om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger gennem din brug af vores websted Findstack.com, herunder oplysninger, som du måtte give os via vores websted, når du køber et produkt eller en tjenesteydelse, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i en lodtrækning eller konkurrence.

Ved at give os dine data garanterer du os, at du er over 13 år.

Soho Media Ltd, der handler under navnet Findstack, er dataansvarlig, og vi er ansvarlige for dine personoplysninger (i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger benævnt "vi", "os" eller "vores").

Kontaktoplysninger

Vores fuldstændige oplysninger er:

Fuldstændigt navn på den juridiske enhed: Soho Media Ltd, der driver virksomhed under navnet Findstack.

E-mail-adresse: tilgængelig via vores kontaktside.

Postadresse: Soho Media Ltd, Kemp House, 160 City Road, London EC1V 2NX, London EC1V 2NX, UK.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi indsamler og bruger dine data på, bedes du kontakte os, så vi kan forsøge at løse problemet for dig.

Det er meget vigtigt, at de oplysninger, vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Lad os venligst vide, hvis dine personlige oplysninger på noget tidspunkt ændres ved at sende os en e-mail via vores kontaktside.

2. HVILKE DATA INDSAMLER VI OM DIG

Ved personoplysninger forstås alle oplysninger, der kan identificere en person. Det omfatter ikke anonymiserede data.

Vi kan behandle visse typer personoplysninger om dig som følger:

  • Identitetsdata kan omfatte dit fornavn, pigenavn, efternavn, brugernavn, civilstand, titel, fødselsdato og køn.
  • Kontaktoplysninger kan omfatte din faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mail-adresse og telefonnumre.
  • Finansielle data kan omfatte oplysninger om din bankkonto og dit betalingskort.
  • Transaktionsdata kan omfatte oplysninger om betalinger mellem os og andre oplysninger om køb, som du har foretaget.
  • Tekniske data kan omfatte dine login-data, internetprotokoladresser, browsertype og -version, browser-plugin-typer og -versioner, tidszoneindstilling og placering, operativsystem og platform samt anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til dette websted.
  • Profiloplysninger kan omfatte dit brugernavn og din adgangskode, køb eller ordrer, dine interesser, præferencer, feedback og svar på undersøgelser.
  • Brugsdata kan omfatte oplysninger om, hvordan du bruger vores websted, produkter og tjenester.
  • Markedsføring og kommunikation Data kan omfatte dine præferencer for at modtage markedsføringskommunikation fra os og vores tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.

Vi kan også behandle aggregerede data fra dine personlige data, men disse data afslører ikke din identitet og er som sådan ikke i sig selv personlige data. Et eksempel herpå er, når vi gennemgår dine brugsdata for at beregne procentdelen af webstedsbrugere, der bruger en bestemt funktion på vores websted. Hvis vi sammenkæder de aggregerede data med dine personlige data, så du kan identificeres ud fra dem, behandles de som personlige data.

Følsomme data

Vi indsamler ikke følsomme data om dig. Følsomme data henviser til data, der omfatter oplysninger om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisning, seksuelle orientering, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskab, oplysninger om dit helbred samt genetiske og biometriske data. Vi indsamler ikke oplysninger om straffedomme og lovovertrædelser.

Hvis vi er forpligtet til at indsamle personoplysninger i henhold til loven eller i henhold til vilkårene i kontrakten mellem os, og du ikke giver os disse oplysninger, når vi bliver anmodet om det, kan vi muligvis ikke opfylde kontrakten (f.eks. levere varer eller tjenester til dig). Hvis du ikke giver os de ønskede data, kan vi være nødt til at annullere et produkt eller en tjenesteydelse, du har bestilt, men hvis vi gør det, vil vi give dig besked på det tidspunkt.

3. HVORDAN VI INDSAMLER DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi indsamler data om dig ved hjælp af en række forskellige metoder, herunder:

  • Direkte interaktioner: Du kan give os data ved at udfylde formularer på vores websted (eller på anden måde) eller ved at kommunikere med os pr. post, telefon, e-mail eller på anden måde, herunder når du:
    • bestille vores produkter eller tjenester;
    • oprette en konto på vores websted;
    • abonnere på vores service eller publikationer;
    • anmode om at få tilsendt ressourcer eller markedsføring til dig;
    • deltage i en konkurrence, lodtrækning, kampagne eller undersøgelse, eller
    • give os feedback.
  • Automatiserede teknologier eller interaktioner: Når du bruger vores websted, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, dine browsinghandlinger og brugsmønstre. Vi indsamler disse data ved hjælp af cookies, serverlogs og lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske data om dig, hvis du besøger andre websteder, der bruger vores cookies. Se venligst vores cookiepolitik via dette link for yderligere oplysninger.
  • Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder: Vi kan modtage personlige oplysninger om dig fra forskellige tredjeparter og offentlige kilder som anført nedenfor:
    • analyseudbydere som Google, Clicky eller Momently, der er baseret uden for EU;
    • reklamenetværk som Facebook eller Buysellads, der er baseret uden for EU, og
    • Kontakt-, finans- og transaktionsdata fra udbydere af tekniske, betalings- og leveringstjenester såsom Leadpages, Drip, Gumroad eller Thrive Cart, der er baseret uden for EU.

4. HVORDAN VI BRUGER DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi bruger kun dine personlige oplysninger, når det er lovligt tilladt. De mest almindelige anvendelser af dine personlige oplysninger er:

  • Når vi har brug for at opfylde kontrakten mellem os.
  • Når det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller en tredjeparts interesser), og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke går forud for disse interesser.
  • Når vi skal overholde en lovmæssig eller reguleringsmæssig forpligtelse.

Generelt er vi ikke afhængige af samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger, bortset fra i forbindelse med afsendelse af markedsføringskommunikation til dig via e-mail eller sms. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til markedsføring tilbage ved at sende en e-mail til os via vores kontaktside.

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

Nedenfor er der en beskrivelse af de måder, vi har til hensigt at bruge dine personoplysninger på, og de juridiske grunde, som vi vil behandle disse oplysninger på. Vi har også forklaret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant.

Vi kan behandle dine personoplysninger på mere end én lovlig grund, afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine oplysninger til. Send os venligst en e-mail via vores kontaktside hvis du har brug for oplysninger om det specifikke retsgrundlag, som vi påberåber os for at behandle dine personoplysninger, hvis mere end ét grundlag er anført i tabellen nedenfor.

Formål/aktivitetType af dataLovligt grundlag for behandling
For at registrere dig som ny kunde (a) Identitet b) Kontakt opfyldelse af en kontrakt med dig 
For at behandle og levere din ordre, herunder:(a) Administrere betalinger, gebyrer og afgifter(b) Indsamle og inddrive penge, som vi skylder os selv (a) Identitetb) Kontaktc) Finansield) Transaktione) Markedsføring og kommunikation (a) Udførelse af en kontrakt med dig(b) Nødvendigt for vores legitime interesser for at inddrive gæld, som vi skylder os selv 
For at administrere vores forhold til dig, hvilket vil omfatte:(a) Meddelelse om ændringer af vores vilkår eller privatlivspolitik(b) Opfordring til at efterlade en anmeldelse eller deltage i en undersøgelse (a) Identitet b) Kontakt c) Profil d) Markedsføring og kommunikation (a) opfyldelse af en kontrakt med dig(b) nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse(c) nødvendigt af hensyn til vores legitime interesser for at holde vores registre opdateret og for at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/services 
For at give dig mulighed for at deltage i en lodtrækning, konkurrence eller gennemføre en undersøgelse (a) Identitet b) Kontakt c) Profil d) Anvendelse e) Markedsføring og kommunikation (a) opfyldelse af en kontrakt med dig(b) Nødvendigt for vores legitime interesser for at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem og for at udvikle vores virksomhed 
For at administrere og beskytte vores virksomhed og vores websted (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data) (a) Identitet b) Kontakt c) Teknisk (a) Nødvendigt af hensyn til vores legitime interesser i forbindelse med driften af vores virksomhed, levering af administration og IT-tjenester, netværkssikkerhed, forebyggelse af svig og i forbindelse med en virksomhedsomstrukturering eller omstrukturering af koncernen(b) Nødvendigt for at overholde en retlig forpligtelse 
Til at levere relevant indhold og reklamer til dig og til at måle og forstå effektiviteten af vores reklamer (a) Identitet b) Kontakt c) Profil d) Anvendelse e) Markedsføring og kommunikation f) Teknisk Nødvendigt for vores legitime interesser for at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem, for at udvikle vores virksomhed og for at informere vores markedsføringsstrategi 
Til at bruge dataanalyse til at forbedre vores websted, produkter/tjenester, markedsføring, kunderelationer og oplevelser (a) Teknisk(b) Anvendelse Nødvendigt af hensyn til vores legitime interesser for at definere typer af kunder til vores produkter og tjenester, for at holde vores websted opdateret og relevant, for at udvikle vores forretning og for at informere vores markedsføringsstrategi 
For at komme med forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig (a) Identitet b) Kontakt c) Teknisk d) Brug e) Profil Nødvendigt for vores legitime interesser for at udvikle vores produkter/tjenester og udvikle vores virksomhed 

Markedsføringskommunikation 

Du vil modtage markedsføringskommunikation fra os, hvis du har:

  • anmodet om oplysninger fra os eller købt varer eller tjenester fra os; eller
  • hvis du har givet os dine oplysninger, da du deltog i en konkurrence eller registrerede dig til en kampagne eller gratis ressourcer, og
  • i hvert enkelt tilfælde har du ikke frabedt dig at modtage denne markedsføring.

Du kan afmelde dig fra at modtage kommunikation fra os ved at bruge knappen til afmelding med et enkelt klik nederst i en af vores e-mails. Eller ved at kontakte os direkte via vores kontaktside.

Når du fravælger at modtage vores markedsføringskommunikation, gælder dette ikke for personoplysninger, der er givet til os som følge af køb af et produkt/en tjenesteydelse, garantiregistrering, produkt-/serviceerfaring eller andre transaktioner.

Ændring af formål

Vi vil kun bruge dine personoplysninger til de formål, som vi har indsamlet dem til, medmindre vi med rimelighed mener, at vi har brug for at bruge dem til en anden grund, og denne grund er forenelig med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at få mere at vide om, hvordan behandlingen til det nye formål er forenelig med det oprindelige formål, bedes du sende os en e-mail via vores kontaktside.

Hvis vi har brug for at bruge dine personoplysninger til et formål, der ikke er relateret til det formål, som vi indsamlede oplysningerne til, vil vi underrette dig herom og forklare det juridiske grundlag for behandlingen.

Vi kan behandle dine personoplysninger uden din viden eller dit samtykke, hvis dette er påkrævet eller tilladt i henhold til loven.

5. VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi kan være nødt til at dele dine personoplysninger med de parter, der er anført nedenfor, til de formål, der er anført i tabellen i punkt 4 ovenfor:

  • Tjenesteudbydere, der leverer it- og systemadministrationstjenester.
  • Professionelle rådgivere, herunder advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber, der leverer konsulent-, bank-, juridiske, forsikrings- og regnskabstjenester.
  • HM Revenue & Customs, reguleringsmyndigheder og andre myndigheder i Det Forenede Kongerige og andre relevante jurisdiktioner, som under visse omstændigheder kræver rapportering af behandlingsaktiviteter.
  • Tredjeparter, som vi sælger, overdrager eller fusionerer dele af vores virksomhed eller vores aktiver til.

Vi kræver, at alle tredjeparter, som vi overfører dine data til, respekterer sikkerheden af dine personlige data og behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader kun sådanne tredjeparter at behandle dine personoplysninger til bestemte formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. INTERNATIONALE OVERFØRSLER

Lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) tilbyder ikke altid det samme beskyttelsesniveau for dine personoplysninger, så EU-lovgivningen har forbudt overførsel af personoplysninger uden for EØS, medmindre overførslen opfylder visse kriterier.

Mange af vores tredjepartstjenesteudbydere er baseret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), så deres behandling af dine personoplysninger vil indebære en overførsel af data uden for EØS.

Når vi overfører dine personoplysninger ud af EØS, gør vi vores bedste for at sikre en tilsvarende grad af datasikkerhed ved at sikre, at mindst en af følgende sikkerhedsforanstaltninger er implementeret:

  • Vi overfører kun dine personoplysninger til lande, der af Europa-Kommissionen anses for at yde et passende beskyttelsesniveau for personoplysninger; eller
  • Når vi anvender visse tjenesteudbydere, kan vi anvende specifikke kontrakter eller adfærdskodekser eller certificeringsmekanismer, der er godkendt af Europa-Kommissionen, som giver personoplysninger den samme beskyttelse som i Europa; eller
  • Når vi bruger udbydere med base i USA, kan vi overføre data til dem, hvis de er en del af EU-US Privacy Shield, som kræver, at de yder samme beskyttelse af personoplysninger, der deles mellem Europa og USA.

Hvis ingen af de ovennævnte sikkerhedsforanstaltninger er tilgængelige, kan vi anmode om dit udtrykkelige samtykke til den specifikke overførsel. Du har til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage.

Send os venligst en e-mail via vores kontaktside hvis du ønsker yderligere oplysninger om den specifikke mekanisme, som vi anvender, når vi overfører dine personoplysninger ud af EØS.

7. DATASIKKERHED

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige oplysninger ved et uheld går tabt, bruges eller får uautoriseret adgang til dem, ændres eller videregives. Desuden begrænser vi adgangen til dine personoplysninger til de medarbejdere, agenter, kontrahenter og andre tredjeparter, som har et forretningsmæssigt behov for at kende disse oplysninger. De vil kun behandle dine personoplysninger efter vores anvisninger, og de er underlagt en tavshedspligt.

Vi har indført procedurer til håndtering af enhver formodet brud på persondatasikkerheden og vil underrette dig og enhver gældende tilsynsmyndighed om et brud, hvis vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

8. OPBEVARING AF DATA

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, vi har indsamlet dem til, herunder med henblik på at opfylde juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for personoplysninger tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af personoplysningerne, den potentielle risiko for skade som følge af uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, de formål, som vi behandler dine personoplysninger til, og om vi kan nå disse formål på anden vis, samt de gældende lovkrav.

Ifølge loven skal vi opbevare grundlæggende oplysninger om vores kunder (herunder kontakt-, identitets-, finans- og transaktionsdata) i seks år efter, at de er ophørt som kunder af skattemæssige årsager.

Under visse omstændigheder kan du bede os om at slette dine data: se nedenfor for yderligere oplysninger.

Under visse omstændigheder kan vi anonymisere dine personlige oplysninger (så de ikke længere kan forbindes med dig) til forsknings- eller statistiske formål, og i så fald kan vi bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere meddelelse til dig.

9. DINE JURIDISKE RETTIGHEDER

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forbindelse med dine personoplysninger. Disse omfatter retten til:

  • Anmodning om adgang til dine personlige oplysninger.
  • Anmode om rettelse af dine personoplysninger.
  • Anmode om sletning af dine personoplysninger.
  • Gør indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.
  • Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.
  • Anmodning om overførsel af dine personoplysninger.
  • Ret til at tilbagekalde samtykke.

Du kan læse mere om disse rettigheder på:

https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/

Hvis du ønsker at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, bedes du sende os en e-mail via vores kontaktside.

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personoplysninger (eller for at udøve nogen af de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagende eller overdreven. Alternativt kan vi nægte at efterkomme din anmodning under disse omstændigheder.

Vi kan have brug for at anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige oplysninger (eller til at udøve dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke videregives til en person, der ikke har ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning for at fremskynde vores svar.

Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Det kan af og til tage os længere tid end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller hvis du har fremsat flere anmodninger. I så fald giver vi dig besked og holder dig opdateret.

10. LINKS FRA TREDJEPARTER

Dette websted kan indeholde links til websteder, plug-ins og applikationer fra tredjeparter. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det give tredjeparter mulighed for at indsamle eller dele data om dig. Vi har ikke kontrol over disse tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger. Når du forlader vores websted, opfordrer vi dig til at læse fortrolighedserklæringen på alle de websteder, du besøger.

11. COOKIES

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browsercookies eller til at advare dig, når websteder sætter eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies, skal du være opmærksom på, at visse dele af dette websted kan blive utilgængelige eller ikke fungere korrekt. Du kan få flere oplysninger om de cookies, vi bruger, i vores cookiepolitik. Når du accepterer cookies, hjælper det os med at levere mere nyttigt indhold, som du kan bruge gratis.

12. E-MAIL-NYHEDSBREV

Vi kan tilbyde et abonnement på et nyhedsbrev via e-mail på vores websted. Som nyhedsbrevsabonnent kan du modtage e-mailopdateringer fra os. Dette omfatter opdateringer om vores seneste indhold på webstedet, indhold kun for abonnenter, nye produkter, partnertilbud og meget mere. Hvis du på et tidspunkt ønsker at afmelde dig, kan du gøre det ved at bruge linket "afmeld" nederst i en af vores e-mails. Dette vil slette din e-mail-adresse fra vores database.

© 2022 Findstack.com, et selskab under SoHo Media Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.
Offentliggørelse af reklame | Politik om cookies | Politik om beskyttelse af personlige oplysninger | Vilkår for brug